PR

Jeg kan skræddersy historier til forskellige medier og stå for den opsøgende kontakt til redaktører og journalister. Gennem mange års erfaring som magasin- og dagbladsjournalist kender jeg mediernes produktionsproces og journalisternes arbejdsvilkår indefra og har skabt mig et  stort netværk inden for branchen.
Pressekontakt – jeg fungerer som bindeled til pressen og står for kontakten til journalisterne. Jeg “oversætter” mine kunders budskaber til historier, som journalister finder relevante og interessante.
Pressemeddelelser – jeg finder den gode historie i virksomheden og forvandler den til en skarp og præcis pressemeddelelse, der indeholder alt det nødvendige: kontaktpersoner, tal og fakta, fotos, baggrund osv.
Proaktiv PR - du kan sikre dig øget synlighed, hvis du spiller op imod et emne, der aktuelt ligger højt på mediernes dagsorden.  Jeg fungerer som mine kunders medie-seismograf og udnytter proaktivt de gode chancer, når de byder sig.
Pressekit – jeg producerer ikke kun tekst, men sørger for det fulde pressekit med fotos, video, talmateriale m.m.
Pressetræning – jeg hjælper dig med at forstå hvordan medier fungerer og hvordan journalister tænker, og jeg træner dig i at holde fast i dit budskab og få det ud over rampen