Cases

NeoCortec
Dansk udvikler og producent af patenteret kommunikationsteknologi til batteridrevne trådløse sensornetværk til bl.a. IoT-anvendelser. Jeg hjælper NeoCortec med PR, markedsføring, kunde-cases, tekniske artikler m.m.

Data Respons
Norsk koncern med ekspertise i software og embeddede løsninger. Data Respons har datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland. Jeg skriver tekniske artikler til Data Respons’ tech-magasin Interrupt Inside, henvendt til udviklere og tekniske beslutningstagere.

NORDUnet
NORDUnet er leverandør af it-infrastruktur og services til universiteter og forskningsinstitutioner i Norge, Danmark, Finland, Sverige og Island. Jeg er ansvarlig for NORDUnets kommunikation, både regionalt og internationalt.

In The Field
International blog om betydningen af it-infrastruktur for forskning ogundervisning. Jeg skriver historier til bloggen og redigerer det månedlige nyhedsbrev: https://www.inthefieldstories.net/ 

InnovationsAgenterne
InnovationsAgenterne er en landsdækkende ordning, som er finansieret af Rådet for Teknologi og Innovation under Styrelsen for Forskning og Innovation. Formålet med ordningen er at bringe teknologisk viden og inspiration til danske SMV’er for derigennem at styrke deres forretning og konkurrencekraft. Jeg har arbejdet med pressekontakt og synlighed for InnovationsAgenterne.

Servitize.dk
Udviklingsprojekt, der har til formål at hjælpe danske SMV’er med at udvikle servicekoncepter som ekstra værdiskabere oveni virksomhedernes fysiske produkter. Jeg skriver en række case-historier for projektet.

EKTOS
Konsulenthus med ekspertise i elektronikudviking og testfaciliteter. Jeg skriver kundecases til EKTOS’ nyhedsbrev og website.

Schildknecht
Tysk producent af ultra-robuste radioløsninger til industrielt brug, bl.a. IoT. Jeg hjælper Schildknecht med at skrive engelsksprogede kunde-cases.

IT-byen Katrinebjerg
Jeg har været med helt fra starten af etableringen af IT-byen Katrinebjerg, Aarhus’ store satsning på it, innovation, forskning og uddannelse. Både hos det lokale it-erhvervsliv, hos kommunen og hos universitetet var der et stort behov for at synliggøre de kompetencer inden for it, der er samlet i byen. Dette udkrystalliserede sig i visionen om IT-byen Katrinebjerg, et industriområde nordvest for universitetet, der i løbet af en årrække blev omdannet til et kraftcenter for it-forskning, innovation og uddannelse. Jeg var en af de centrale personer i udviklingen af en branding- og kommunikationsstrategi for IT-byen og ansvarlig for den efterfølgende eksekvering af strategierne. Arbejdet har betydet, at Aarhus nu er veletableret som det centrale it-vækstområde i Danmark, sammen med København.

Alexandra Instituttet
Alexandra Instituttet udvikler innovative ikt-baserede produkter og services via samarbejde mellem offentlig forskning og private virksomheder. Som kommunikationschef gennem ti år var jeg med til at opbygge Alexandras omdømme som en organisation med tårnhøj, forskningsbaseret faglighed, kombineret med kommerciel forståelse og en brugerdreven tilgang til it-innovation.

Designskolen Kolding
Som kommunikationschef på Designskolen Kolding har jeg bl.a. været ansvarlig for international profilering af skolen i forbindelse med verdens største designmesse Salone i Milano. Vi gennemførte et spektakulært projekt, hvor vi satte seks talentfulde studerende sammen med seks markante danske virksomheder, bl.a. Lego, Ecco, Kvadrat og LeKlint.